Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز محمود نبوی در خصوص اخبار مربوط به قرنطینه چند فرد مبتلا به بیماری تب مالت در بیمارستان لاله تهران گفت: خبر مربوط به قرنطینه چند فرد در بیمارستان لاله تهران به علت ابتلا به بیماری تب مالت حقیقت ندارد و از جانب وزارت بهداشت تکذیب می‌شود. به طور کلی براساس علم پزشکی تب مالت یک بیماری غیر واگیردار است که در صورت ابتلا، افراد در بخش های عمومی بیمارستان‌ها تحت درمان قرار می گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در شرایط شیوع بیماری تب مالت با وجود عفونی بودن ویروس، نیازی به قرنطینه و ایزولاسیون نیست .درحالی که این بیماری تنها فرد مبتلاشده را درگیر کرده و حتی قابلیت واگیر به انسان دیگر را نیز ندارد. تب مالت یک بیماری با عوارض استخوانی و مفصلی است که دوره درمان آن ۲ تا ۳ ماه در نظر گرفته می‌شود.

معاون مرکزبیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت خاطر نشان کرد: تب مالت یک بیماری مشترک انسان و حیوان است که به طور کلی حذف آن در کشور‌های جهان غیر ممکن تلقی می‌شود. شیوع این بیماری که از حیوان به انسان سرایت می‌کند در کشور‌های صنعتی و پیشرفته کاهش چشمگیری داشته و با افزایش صنایع پاستوریزه مدرن در کشور‌ها تا حد ممکن کنترل شده است. با این وجود کماکان در بافت سنتی روستا‌ها با مصرف لبنیات غیر پاستوریزه به شکل موردی دیده می‌شود.
وی در ادامه عنوان کرد: با پیشرفت صنایع پاستوریزه در کشور و ارائه آموزش‌های لازم در این زمینه هر ساله ۱۵ هزار مورد تب مالت در کشور گزارش می‌شود. در حالی که این تعداد نسبت به دهه شصت از ۹۰ هزار مبتلا به این آمار نسبی کاهش یافته است.با وجود افزایش نظارت بر سلامت دام های کشور، کنترل طیور سنتی نسبت به دامداری های صنعتی با مشکلاتی روبرو است که این روند نیز در شیوع تب مالت تأثیرگذار بوده است .

معاون مرکزبیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت اذعان داشت: متاسفانه با وجود پیشرفت‌های علمی و آموزش‌های به روز با گسترش اندیشه فواید مصرف لبنیات ارگانیک در بین مردم شیوع بیماری تب مالت روندی رو به افزایش را در پیش گرفته است در حالی که با ارائه آموزش‌های لازم و مداوم توانسته ایم در بیماریی هایی، چون حصبه درصد مبتلا به آن را از ۳۰ هزار نفر در سال به ۳۰۰ مورد کاهش دهیم.

نبوی در ادامه گفت: با وجود آموزش‌های ۴ ساله در مناطق روستایی کشور همچنان نیاز به آموزش احساس می‌شود چرا که مصرف لبنیات سنتی در شرایط امروزی موجبات بروز بیماری‌های عفونی، چون تب مالت را فراهم کرده است.

وی در پایان افزود: فصل بهار به علت افزایش زاد و ولد دام‌ها و شیردهی در بین آن‌ها شرایط برای شیوع بیماری تب مالت فراهم است. بنابر این نسبت به شیوع این بیماری در کشور هشدار داده شده و به مردم توصیه می‌شود از مصرف لبنیات سنتی خودداری کنند.

میزان

700

تب مالت بیماری معاون مرکزبیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت محمود نبوی شیوع بیماری تب مالت قرنطینه افراد مبتلا به تب مالت در بیمارستان لاله

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۵۲۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰مبتلا به تب مالت در دیشموک/سه روستا دچار اپیدمی هستند

به گزارش خبرنگار مهر، منصور تقوی ظهر دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: تعداد مبتلایان این بیماری در منطقه سیر صعودی گرفته است و با وجود اقدامات پیشگیرانه و درمانی انجام گرفته در منطقه، اقدامات کافی نبوده است.

وی بیان داشت: باید در راستای جلوگیری از بحرانی شدن وضعیت بیماری در منطقه، اقدامات تکمیلی عاجل برای واکسینه کردن دام‌ها انجام شود.

تقوی تصریح کرد: این بیماری در دام زنده هیچ علائم مشخصی ندارد و تنها از راه آزمایش خون مشخص می‌شود که نیازمند دستگاه‌های آزمایشگاهی و نیروی مجرب است.

وی با بیان اینکه ۹۰۰ رأس دام در دیشموک خون گیری شدند، گفت: از این تعداد ۶۱ رأس دام مبتلا تشخیص داده شدند که ۵۶ رأس آن مبتلای قطعی بودند که معدوم شدند.

تقوی افزود: مرحله دوم پایش مردم در روستاها، پس از جواب آزمایش‌ها انجام و تیم سلامت شبکه بهداشت شهرستان کهگیلویه به سرپرستی پزشک متخصص بیماری‌های عفونی به همراه دارویار و داروهای مورد نیاز به روستا اعزام شدند و علاوه بر دارو برای بیماران، آموزش‌های لازم همچون عدم استفاده از شیر و فرآورده‌های لبنی و گوشت خام به اهالی روستا ارائه شد.

کد خبر 6098456

دیگر خبرها

  • هشدار نسبت به نبود دارو‌های بیماران پیوند کبد/ «فیبرینوژن» و «بازیلیکسیمب» موجود نیست
  • بازگشت شفاف قبل از مرگ!
  • ۷ عاملی که که علائم بیماری پارکینسون را بدتر می‌کنند
  • چه موادی علائم بیماری آسم را تشدید می‌کنند؟
  • خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است
  • هشدار احتمال شیوع مالاریا در سیستان و بلوچستان
  • ۴۰مبتلا به تب مالت در دیشموک/سه روستا دچار اپیدمی هستند
  • آنروا درباره وقوع اپیدمی در غزه با آغاز فصل گرما هشدار داد
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما