Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-09@00:11:27 GMT

قرنطینه مبتلایان تب مالت در بیمارستان لاله صحت دارد؟

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۹۸۵۵۹۴

محمود نبوی در خصوص اخبار مربوط به قرنطینه چند فرد مبتلا به بیماری تب مالت در بیمارستان لاله تهران گفت: خبر مربوط به قرنطینه چند فرد در بیمارستان لاله تهران به علت ابتلا به بیماری تب مالت حقیقت ندارد و از جانب وزارت بهداشت تکذیب می‌شود. به طور کلی براساس علم پزشکی تب مالت یک بیماری غیر واگیردار است که در صورت ابتلا، افراد در بخش‌های عمومی بیمارستان‌ها تحت درمان قرار می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: در شرایط شیوع بیماری تب مالت با وجود عفونی بودن ویروس، نیازی به قرنطینه و ایزولاسیون نیست. درحالی که این بیماری تنها فرد مبتلاشده را درگیر کرده و حتی قابلیت واگیر به انسان دیگر را نیز ندارد. تب مالت یک بیماری با عوارض استخوانی و مفصلی است که دوره درمان آن ۲ تا ۳ ماه در نظر گرفته می‌شود.

معاون مرکزبیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت خاطر نشان کرد: تب مالت یک بیماری مشترک انسان و حیوان است که به طور کلی حذف آن در کشور‌های جهان غیر ممکن تلقی می‌شود. شیوع این بیماری که از حیوان به انسان سرایت می‌کند در کشور‌های صنعتی و پیشرفته کاهش چشمگیری داشته و با افزایش صنایع پاستوریزه مدرن در کشور‌ها تا حد ممکن کنترل شده است. با این وجود کماکان در بافت سنتی روستا‌ها با مصرف لبنیات غیر پاستوریزه به شکل موردی دیده می‌شود.
وی در ادامه عنوان کرد: با پیشرفت صنایع پاستوریزه در کشور و ارائه آموزش‌های لازم در این زمینه هر ساله ۱۵ هزار مورد تب مالت در کشور گزارش می‌شود. در حالی که این تعداد نسبت به دهه شصت از ۹۰ هزار مبتلا به این آمار نسبی کاهش یافته است. با وجود افزایش نظارت بر سلامت دام‌های کشور، کنترل طیور سنتی نسبت به دامداری‌های صنعتی با مشکلاتی روبرو است که این روند نیز در شیوع تب مالت تأثیرگذار بوده است. 

معاون مرکزبیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت اذعان داشت: متاسفانه با وجود پیشرفت‌های علمی و آموزش‌های به روز با گسترش اندیشه فواید مصرف لبنیات ارگانیک در بین مردم شیوع بیماری تب مالت روندی رو به افزایش را در پیش گرفته است در حالی که با ارائه آموزش‌های لازم و مداوم توانسته ایم در بیماریی هایی، چون حصبه درصد مبتلا به آن را از ۳۰ هزار نفر در سال به ۳۰۰ مورد کاهش دهیم.

نبوی در ادامه گفت: با وجود آموزش‌های ۴ ساله در مناطق روستایی کشور همچنان نیاز به آموزش احساس می‌شود چرا که مصرف لبنیات سنتی در شرایط امروزی موجبات بروز بیماری‌های عفونی، چون تب مالت را فراهم کرده است.

وی در پایان افزود: فصل بهار به علت افزایش زاد و ولد دام‌ها و شیردهی در بین آن‌ها شرایط برای شیوع بیماری تب مالت فراهم است. بنابر این نسبت به شیوع این بیماری در کشور هشدار داده شده و به مردم توصیه می‌شود از مصرف لبنیات سنتی خودداری کنند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۸۵۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«داروی رشد مجدد دندان» تولید شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، پژوهشگران ژاپنی اعلام کردند که انجام آزمایش‌های بالینی اولین «داروی رشد مجدد دندان» در دنیا از ماه سپتامبر امسال در بیمارستان دانشگاه کیوتو این کشور آغاز می‌شود.

این دارو پس از دریافت تایید ایمنی، به بیمارانی که به طور مادرزادی فاقد مجموعه کامل دندان هستند داده خواهد شد تا اثربخشی آن بررسی شود. محققان امیدوارند فروش این دارو را در سال ۲۰۳۰ آغاز کنند.

هرچند تقریبا همه انسان‌ها به طور معمول ۳۲ دندان دارند، اعتقاد بر این است که حدود ۱ درصد از جمعیت جهان از یک بیماری مادرزادی به نام «آژنزی دندانی» رنج می‌برند که باعث عدم رشد یک یا چند دندان می‌شود.

این بیماری نه تنها غذا خوردن بلکه روند تکلم و بلع بیمار را نیز دچار مشکل می‌کند. در این میان فقدان شش دندان یا بیشتر، وضعیتی که به نام «الیگودونشیا» شناخته می شود، ارثی است و گفته می‌شود که حدود ۰.۱ درصد از جمعیت را تحت تاثیر قرار داه است.

به گفته بیمارستان کیتانو در بخش کیتا اوزاکای ژاپن، مرحله اول آزمایشات بالینی از سپتامبر امسال تا اوت ۲۰۲۵ ادامه خواهد داشت.

این دارو در ابتدا برای تایید اثربخشی به صورت وریدی به ۳۰ داوطلب سالم بین ۳۰ تا ۶۴ سال تزریق می‌شود. این افراد باید حداقل یک دندان پشتی نداشته باشند تا در صورت اثرگذاری دارو و شروع رشد دندان مشکلی برایشان پیش نیاید. هرچند در مطالعات حیوانی تا به امروز این دارو بی‌خطر بوده و هیچ عارضه جانبی عمده‌ای دیده نشده است.

در مرحله بعد، این دارو در بیمارستان کیتانو برای بیماران مبتلا به کمبود مادرزادی دندان تجویز می‌شود. محققان قصد دارند در این مرحله شرکت‌کنندگان را به افراد بین ۲ تا ۷ سال که حداقل ۴ دندان خود را از بدو تولد از دست داده‌اند، محدود کنند.

در واقع هنگامی که همه چیز طبیعی باشد، روند رشد پس از جایگزینی دندان دائمی به جای دندان شیری متوقف می‌شود. بر این اساس دانشمندان با تمرکز بر روی این پروتئین، یک پادتن تولید کرده‌اند که می‌تواند به طور موقت از عملکرد این پروتئین جلوگیری کرده و به دندان‌های جدید اجازه رشد دوباره بدهد.

پیشتر تزریق این دارو به موش‌هایی که تعداد دندان‌هایشان به طور مادرزادی کم بود، باعث شده بود تا آن‌ها دوباره دندان دربیاورند.

تیم تحقیق می‌گوید داروی جدید در آینده می‌تواند نه تنها در افراد دارای بیماری‌های مادرزادی، بلکه برای کسانی که به هر دلیلی دندان‌های خود را از دست داده‌اند استفاده شود و کاری کند که آن‌ها بار دیگر دندان دربیاورند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هشدار شیوع بیماری زنگ زرد در مزارع غلات آذربایجان‌غربی 
  • «داروی رشد مجدد دندان» تولید شد
  • هشدار برای شیوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در گاو شیری
  • ببینید | حال بد آرمین زارعی روی تخت بیمارستان؛ بیماری آقای خواننده چیست؟
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران شیوع کرونا هستیم
  • عوامل شیوع بیماری آسم و راهکارهای درمان
  • هشدار احتمال شیوع مالاریا در سیستان و بلوچستان
  • ۴۰مبتلا به تب مالت در دیشموک/سه روستا دچار اپیدمی هستند
  • نمایشگاه کتاب، رویدادی که هم جنگ را دید و هم روزهای قرنطینه را
  • آنروا درباره وقوع اپیدمی در غزه با آغاز فصل گرما هشدار داد