Web Analytics Made Easy - Statcounter

انجام آزمایش میکروبی روی شیر و اصلاح چرخه نظارت بر تولید محصولات لبنی در کشور از جمله عواملی است که می‌تواند مانع از شیوع بیماری تب مالت شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتریک تب، لرز، تعریق، ضعف، خستگی، درد کمر و مفاصل و عضلات و سردرد علائم بیماری است که این روزها شایعه بروز آن در برخی از نقاط کشور وجود دارد و با علائمی از قبیل خستگی، تب، آرتریت و ورم مهره های ستون فقرات بروز می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تب مالت با مصرف محصولات لبنی غیر پاستوریزه، استنشاق و تماس مستیم با دام آلوده در انسان بروز می کند و معمولا دامپزشکان، کارگران مزارع دامداری، گاوچرانها، کارگران کشتارگاهها، شکارچیان و میکروبیولوژیستها در خطر ابتلا به این بیماری خواهند بود. آنچه می تواند مردم را از تب مالت را به عنوان یک بیماری بهاری در دام ها به واسطه زایش و شیردهی آنها مصون نگاه دارد خودداری از لبنیات غیر پاستوریزه، طبخ کامل گوشت و استفاده از دستکش در کشتارگاه ها توسط دامپزشک، کشاورزان و کارگران کشتارگاه ها است.

همچنین پوشیدن لباس محافظ در آزمایشگاه ها و توجه به نکات ایمنی و از جمله موارد دیگری است که باید توسط جامعه در خطر ابتلا به این بیماری رعایت شود.

و اما مدیر کل دامپزشکی البرز به گزارش این بیماری طی ماه های گذشته اشاره کرده و با بیان اینکه پیشگیری و کنترل تب مالت در استان دنبال می شود به مردم توصیه کرد که از لبنیات پاستوریزه، بهداشتی و در بسته بندی های مناسب استفاده کنند.

علی اصغر شیریفی با اشاره به اینکه واکسیناسیون دام ها علیه تب مالت در واحدهای دامی سنتی و صنعتی سنگین البرز انجام شده است به ایرنا گفت: واکسن تب برفکی وارداتی و گرانی است لذا با مساعدت سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان این واکسن خریداری و در بسیاری از نقاط عشایری و روستایی استان واکسیناسیون به صورت رایگان انجام شد.

وی اظهار داشت: دامداری های صنعتی به صورت کامل تحت پوشش قرار گرفتند و با توجه به اینکه در اواخر سال 96 و اوایل فروردین 97 درگیری هایی درباره بیماری تب مالت در البرز وجود داشت این مشکل در حال حاضر تقلیل یافته و بیماری را کنترل کردیم.

همچنین 9 اردیبهشت ماه سال جاری عزیز اکبریان رئیس کمیسیون صنایع و معادن و نماینده مردم کرج، فردیس، اشتهارد و آسارا در مجلس شورای اسلامی بواسطه اقدامات انجام گرفته در خصوص پیشگیری از بروز بیماری تب برفکی از تلاش مدیر کل و پرسنل دامپزشکی استان البرز تقدیر کرد.

و اما عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی‌ با اشاره به ابنکه انتقال بیماری تب مالت از انسان به انسان امکانپذیر نیست و تنها از طریق مصرف مواد لبنی آلوده قابل سرایت است می گوید: انجام آزمایش میکروبی روی شیر و اصلاح چرخه نظارت بر تولید محصولات لبنی در کشور از جمله عواملی است که می‌تواند مانع از شیوع بیماری تب مالت شود.

حیدرعلی عابدی با اشاره به اینکه اخبار شیوع بیماری تب مالت در فصل بهار تنها در قالب هشدار است تا کشاورزان و دامداران آموزش‌ های لازم را ببینند و مسئولان نظارت بیشتری بر روند تولید محصولات لبنی داشته باشند. لذا قرنطینه بیماران در بیمارستان تکذیب می شود چرا که این بیماری اپیدمی ندارد.

بر اساس اعلام معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور با وجود 55 میلیون راس گوسفند و بز 10 میلیون راس گاو برنامه واکسیناسیون در سه محور گاوداری های بیش از 500 راس دام، دام های عشایری و دام های غیر به صورت مرتب انجام می شود و در سیستم ارزیابی واکسن های تولید داخل و وارداتی گزارشاتی مبنی بر ناکارآمدی و بی کیفیتی واکسن ها ارائه نشده است.

بدون شک اگر مبانی آموزش پیشگیری از تب مالت باید به روستاها انتقال یابد مانع شیوع بیماری تب مالت در استان البرز و کشور خواهد شد.

 

 

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۸۱۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ایجاد آزمایشگاه استاندارد کنترل کیفی کالا در مرز باشماق

به گزارش خبرگزاری مهر، اسماعیل احمدی در دیدار با مهدی حسین‌پور معاون ارزیابی کیفیت سازمان ملی استاندارد ایران و مدیرکل استاندار استان کردستان اظهار کرد: با توجه به حجم زیاد صادرات و واردات از مرز باشماق مریوان، نیازمند آزمایشگاه استاندارد برای کنترل کیفی کالاها و مشتقات نفتی است.

وی گفت: هم‌اکنون استاندارد در مرز باشماق نماینده‌ای به منظور کنترل کالا دارد و هنوز آزمایشگاه رسمی و ثابتی در این مرز وجود ندارد.

وی ایجاد یک مرکز نمونه‌برداری ثابت استاندارد را در مرز باشماق لازم دانست و افزود: باتوجه به حجم زیاد صادارات و واردات کالا در مرز باشماق کنترل بر صادرات کالا در این مرز ضروری است.

احمدی تأکید کرد: در همراهی و حمایت از اداره‌کل استاندارد استان کردستان برای تقویت نظام تحولی از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد.

معاون ارزیابی کیفیت سازمان ملی استاندارد ایران نیز در این دیدار گفت: بدون تردید توفیق سازمان ملی استاندارد ایران پس از ۲۶ سال در اعتبار سنجی به کالای ایرانی و عرضه آن به ۱۱۰ کشور جهان نشان از حاکمیت مدیریت جهادی با رویکرد انقلابی و مردمی ریاست سازمان ملی استاندارد ایران است.

مهدی حسین‌پور از حمایت و پشتیبانی در اتمام پروژه ساختمان صادرات و واردات استاندارد استان کردستان در مرز باشماق از فرماندار شهرستان مریوان تقدیر و تشکر کرد.

کد خبر 6097972

دیگر خبرها

  • اگر دست‌تان سوزن سوزن می‌شود احتمالا به این بیماری‌ها دچار شده‌اید
  • اگر دستتان سوزن سوزن می‌شود به این بیماری‌ها دچار شده‌اید
  • ۴۰مبتلا به تب مالت در دیشموک/سه روستا دچار اپیدمی هستند
  • لزوم ایجاد آزمایشگاه استاندارد کنترل کیفی کالا در مرز باشماق
  • سازمان هواشناسی اعلام کرد:آغاز سامانه جدید بارشی از امروز؛ آسیب به محصولات کشاورزان
  • تولید گاز باید افزایش پیدا کند/ لزوم بهینه سازی مصرف
  • راهکار رفع ناترازی سوخت، اصلاح زیرساخت‌ها به‌منظور مصرف بهینه است/ لزوم حمایت از احداث صنایع پالایشی کوچک
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است
  • ابتلای درختان نارنج شیراز به بیماری نماتد
  • مدیرکل نظارت، کنترل فنی و استاندارد سازمان نقشه‌برداری معرفی شد