Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-08@23:14:21 GMT

یونان، بدهکارترین کشور اروپا

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۵۵۸۲۳

یونان، بدهکارترین کشور اروپا

مرکز آمار اتحادیه اروپا در گزارشی اعلام کرد کسری دولت‌های اروپایی در منطقه یورو به ۰.۵ درصد و در اتحادیه اروپا به ۰.۶ درصد از تولید ناخالص داخلی آنها کاهش یافته است. در این گزارش که بر اساس آمارهای اعضا در بازه زمانی ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۸ تهیه شده است از سیستم حسابرسی ملی استاندارد اروپایی مصوب سال ۲۰۱۰ استفاده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یونان هنوز بدهکارترین کشور اروپایی است.

بر همین اساس و تا پایان سال ۲۰۱۸، بیشترین مازاد بودجه متعلق به لوکزامبورگ با ۲.۴ درصد بوده است و پس از این کشور، بلغارستان و مالت هر دو با ۲ درصد، آلمان با ۱.۷ درصد، هلند با ۱.۵ درصد و یونان با ۱.۱ درصد قرار دارند. کشورهای جمهوری چک، سوئد، لیتوانی، اسلوونی، دانمارک، کرواسی و اتریش نیز دیگر کشورهایی بوده اند که دچار مازاد بودجه بوده اند.

از طرف دیگر در دو کشور قبرس و مالت این حساب منفی و معادل ۴.۸ درصد و ۳ درصد بوده است.

در خصوص میزان بدهی کشورهای عضو، بالاترین نسبت بدهی به تولید ناخالص داخلی تا پایان سال ۲۰۱۸ متعلق به یونان با ۱۸۱.۱ درصد بوده است و پس از این کشور، ایتالیا با ۱۳۲.۲ درصد، پرتغال با ۱۲۱.۵ درصد، قبرس با ۱۰۲.۵ درصد، بلژیک با ۱۰۲ درصد و فرانسه با ۹۸.۴ درصد قرار دارند.

کمترین میزان نسبت بدهی به تولید ناخالص داخلی نیز متعلق به استونی با تنها ۴.۸ درصد بوده است و پس از این کشور، لوکزامبورگ با ۲۱.۴ درصد، بلغارستان با ۲۲.۶ درصد، جمهوری چک با ۳۲.۷ درصد و دانمارک با ۳۴.۱ درصد قرار دارند.

لازم به ذکر است منطقه یورو شامل ۱۹ کشور بلژیک، آلمان، استونی، ایرلند، یونان، اسپانیا، فرانسه، ایتالیا، قبرس، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، اتریش، پرتغال، اسلوونی، اسلواکی و فنلاند است که از یورو به عنوان واحد پولی خود استفاده می‌کنند. اتحادیه اروپا نیز دارای ۲۸ عضو است که شامل ۱۹ کشور عضو منطقه یورو به علاوه انگلیس، بلغارستان، مجارستان، لهستان، دانمارک، سوئد، کرواسی، جمهوری چک و رومانی است./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۵۵۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسلط چین بر فناوری‌های پاک/ اروپا و آمریکا از انحصار بازار نگرانند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از یورونیوز، سازمان بین المللی انرژی (IEA) که سرعت تولید فناوری‌های پاک را ارزیابی می‌کند در گزارشی اعلام کرد، سال گذشته، شاهد افزایش ۷۰ درصدی سرمایه گذاری در فناوری‌های پاک مانند فتوولتائیک خورشیدی (PV)، باتری ها، نیروی باد، الکترولیز‌ها و پمپ‌های حرارتی بوده ایم که در این بین، چین سه چهارم سرمایه گذاری‌های جهانی را به خود اختصاص داده است.

چین بیش از ۸۰ درصد ظرفیت تولید ماژول‌های خورشیدی PV و تولید باتری را در اختیار دارد و بزرگترین صادرکننده باتری‌های برقی در جهان است؛ چراکه حدود ۷۰ درصد از کل صادرات را در سال ۲۰۲۳ تشکیل داد. 

این غول آسیایی در حال حاضر نزدیک به ۹۰ درصد از ظرفیت جهانی مواد فعال «کاتد» و بیش از ۹۷ درصد ظرفیت برای مواد فعال «آند» را در اختیار دارد. کاتد و آند اجزای اصلی باتری برای تولید باتری‌های لیتیوم یونی با کیفیت بالا هستند که در ساخت خودرو‌های الکتریکی یا سیستم‌های ذخیره انرژی به کار می‌روند.

در حالی که اتحادیه اروپا و آمریکا هر کدام پنج درصد از تولید باتری را تشکیل می‌دهند، آژانس بین المللی انرژی انتظار دارد ظرفیت انباشته شده توسط این سه منطقه از جمله چین تا سال ۲۰۳۰ بالای ۹۰ درصد باقی بماند.

کارگر ارزان و یارانه‌های دولتی، چین را در خط مقدم مسابقه فناوری پاک نگه می‌دارد.

سازمان بین المللی انرژی سطح کارخانه از بیش از ۷۵۰ تاسیسات را ارزیابی و اعلام کرد: تاسیسات تولید باتری، انرژی بادی و خورشیدی PV معمولا در آمریکا و اروپا ۷۰ تا ۱۳۰ درصد گران‌تر از چین است. هزینه‌های تولید ماژول PV خورشیدی در چین حدود ۳۵ تا ۶۵ درصد کمتر از اروپا یا آمریکاست. 

«اورسولا ون درلاین» «Ursula von der Leyen» رئیس کمیسیون اروپا، به رییس جمهور چین، «شی جین پینگ» «Xi Jinping» گفته است روابط اتحادیه اروپا و چین «به دلیل مازاد ظرفیت ناشی از کمک‌های دولتی، دسترسی نابرابر به بازار و وابستگی بیش از حد به چالش کشیده شده است»؛ موضوعاتی که قرار است توسط رهبران اتحادیه اروپا و شی طی یک گردهمایی رسمی در پاریس پایتخت فرانسه مورد بحث قرار دهند.

«فاتح بیرول» «Fatih Birol» مدیر اجرایی سازمان بین المللی انرژی، گفت: هنوز سرمایه گذاری بیشتری برای برخی فناوری‌ها مورد نیاز است و تولید انرژی پاک «می تواند به طور گسترده تری در سراسر جهان رسوخ کند». 

«دریس آکه» «Dries Acke» معاون مدیر عامل شرکت «سولار پاور یوروپ» مستقر در بروکسل، تمرکز تولید PV خورشیدی در یک منطقه خاص را «خطر قابل توجه» ذکر می‌کند و می‌گوید: عرضه بیش از حد کنونی پنل‌های خورشیدی «ثبات بازار» را تهدید می‌کند.

مقامات اتحادیه اروپا تلاش می‌کنند با ارائه راه حل‌های قانونی و یارانه ای، ظرفیت‌های تولیدی خود را به گونه‌ای تقویت کنند که مانع از سلطه چین بر بازار جهانی فناوری‌های پاک شوند.

«کریستف گرودلر» «Christophe Grudler» نماینده فرانسوی پارلمان اروپا پیشنهاد کرده است سازوکار تعدیل مرز کربن به محصولات نهایی تعمیم داده و به طور کلی «رویکردی کمتر ساده لوحانه ای» برای تسلط اقتصادی چین اتخاذ شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پایان رویای 1.900.000.000 یورویی در پاریس!
  • دلزدگی اروپایی‌ها از دموکراسی درحال افزایش است
  • پاری سن ژرمن با وجود هزینه‌های نجومی، باز هم از قهرمانی اروپا بازماند
  • مشعل المپیک ۲۰۲۴ با تدابیر امنیتی شدید به فرانسه رسید
  • ورود مشعل المپیک به فرانسه
  • تسلط چین بر فناوری‌های پاک/ اروپا و آمریکا از انحصار بازار نگرانند
  • میلیاردرهای بازنده؛ پاری سن ژرمن و قهرمانی اروپا، دو خط موازی که به هم نمی‌رسند!
  • «شاهین مبارز» چند نبرد موفق داشته است؟(+عکس)
  • نمایشگاه کتاب تهران متعلق به جریان فرهنگ و ادب کشور است
  • صبر طلبکاران اوکراین تمام شد