Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه شنبه خبرگزاری رویترز از بروکسل، این آژانس تاکید کرد که با وجود تعلیق پروازهای بین المللی، این نهاد در ماه مارس (اسفند ۹۸) حدود نیمی از رقم ثبت شده پناهجویی در ماه فوریه (بهمن ۹۸) را به ثبت رساند.

همچنین شمار سفرهای غیرقانونی پناهجویان به اروپا نیز از ماه فوریه تا مارس، نصف شده است.

این نهاد که در کشور مالت دایر است، تاکید کرد که شیوع کرونا در خاورمیانه و آفریقای شمالی می تواند به طور بالقوه باعث کمبود مواد غذایی، برهم خوردن ثبات و امنیت و تقویت گروه های تروریستی همچون داعش شود که این مسائل نیز به افزایش پناهجویان در میان مدت می انجامد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نهاد مزبور افزود: کشورهای اصلی مبدا متقاضیان پناهندگی در اتحادیه اروپا از آسیب پذیری متوسط تا زیاد دربرابر خطرات (ازجمله عفونت ها) برخوردارند و از فقدان توان چیرگی بر مشکل رنج می برند. بعلاوه، خطر تاثیرات بی ثبات کننده ناشی از شیوع بیماری کووید – ۱۹ از ظرفیت اثرگذاری بر روند پناهجویی در آینده برخوردار است.

پس از ورود بیش از یک میلیون پناهجو به اتحادیه اروپا در سال ۲۰۱۵میلادی، این نهاد مهاجران را هدف سختگیری هایی قرار داد و با کمک به ترکیه و لیبی از این دو کشور خواست مسیرهای اصلی مورد استفاده مهاجران را مسدود کنند.

براساس آمار سازمان ملل، کمتر از ۱۲۳ هزار نفر سال گذشته از این مسیرها برای رساندن خود به اتحادیه اروپا استفاده کردند و این رقم در سال جاری ۲۲ هزار مورد بوده است.

براساس اعلام برخی کشورهای اتحادیه اروپا در حاشیه دریای مدیترانه، بحران کرونا پذیرش مهاجران نجات یافته از دریا را دشوارتر می کند.

دیدبان حقوق بشر شورای اروپا هفته گذشته در نامه ای به مالت اعلام کرد که این کشور ملزم به قبول مهاجران نجات یافته به رغم شیوع کروناست.

«دونجا میجاتوویچ» مقام ارشد مهاجرتی شورای اروپا در این نامه نوشت: به چالشی که عبور از دریا و مهاجران برای مالت ایجاد کرده اند، کاملا واقفم، چالشی که از زمان شایع شدن بیماری کووید – ۱۹ افزایش یافته است.

وی افزود: با این همه، این چالش نمی تواند منکر تعهدات روشن به نجات جان انسان ها در دریا و تضمین رساندن امن و بی درنگ آنها به سواحل شود.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: اتحادیه اروپا پناهندگی شیوع کرونا پارسی خبر اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۲۹۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلزدگی اروپایی‌ها از دموکراسی درحال افزایش است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، بر اساس یک مطالعه جهانی، نارضایتی از دموکراسی در برخی از بخش‌های اروپا که حکومت‌ها از برآورده کردن انتظارات دموکراتیک شهروندان بازمانده‌اند، در حال افزایش است.

شاخص ادراک دموکراسی (DPI) که با جامعه آماری ۶۳ هزار نفر از ۵۳ کشور جهان، از جمله ۱۵ کشور عضو اتحادیه اروپا بزرگترین ارزیاب دموکراسی در سطح جهانی محسوب می‌شود، تحقیقی بین ماه‌های فوریه و آوریل سال جاری انجام داد.

براساس این تحقیق، اگرچه اکثر شهروندان اتحادیه اروپا (۵۷ درصد) وطنشان را دموکراتیک می‌دانند، اما در سه کشور فرانسه، یونان و مجارستان اکثریت اکنون بر این باورند که در دموکراسی زندگی نمی‌کنند.

تنها ۳۱ درصد از شهروندان مجارستان کشور خود را یک دموکراسی به حساب می‌آورند. این کشور در سال‌های اخیر بر سر نقض حاکمیت قانون در مواردی چون تصویب قوانینی خفقان رسانه‌های مستقل و مداخله سیاسی در امور قضایی درگیری‌های بسیاری با بروکسل داشته است.

نارضایتی میان یونانی‌ها نیز درحال افزایش است و تنها ۴۳ درصد از آن‌ها بر این باورند که کشورشان دموکراتیک است.

یونان که خود زادگاه دموکراسی است در سال‌های اخیر به دلیل مقابله با مهاجرانی که از مسیر دریای مدیترانه به این کشور می‌آیند، روند فرسایشی کاهش آزادی رسانه‌ها و بازخواست رونامه‌نگاران و مخالفان دولت، زیر ذره‌بین قرار گرفته است.

پارلمان اروپا پیش‌تر در سال جاری با تصویب قطعنامه‌ای تداوم پسرفت حاکمیت قانون در یونان را محکوم و خواستار بازنگری در کمک‌های اتحادیه اروپا به این کشور شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دلزدگی اروپایی‌ها از دموکراسی درحال افزایش است
  • نزدیکی به ناتو در دستورکار کشورهای بی‌طرف اروپا
  • هشدار برای شیوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در گاو شیری
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران شیوع کرونا هستیم
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • هشدار مقام اتحادیه اروپا به چین درباره صنعت زدایی
  • برگزاری کنفرانسی برای مهار مهاجران در دانمارک
  • هشدار کارشناسان درباره بحران مسکن در اروپا و خطر راست افراطی
  • هشدار به اتحادیه اروپا درباره مصادره دارایی‌های روسیه
  • آنروا درباره وقوع اپیدمی در غزه با آغاز فصل گرما هشدار داد